VIJESTI

Podjela paketića za djecu sa posebnim potrebama

Datum: 05.01.2017.Tvrtka Zovko Osiguranje dd Žepče je ove godine uspjela jedno dobro djelo pretvoriti u tri i tako usrećiti mnošto posebnih mališana.

 

Potrudili su se da kupnja blagdanskih paketića za mališane ove godine bude drugačija te su paketiće kupili od malog heroja iz Tuzle, djevojčice Sivčević  Zare. Zara je djevojčica, hrabra mala lavica, koja zbog prijevremenog rođenja ima  zdravstvenih poteškoća uključujući cerebralnu paralizu.  Zara je velika u svojoj ljubavi za ljude i sve oko sebe. Njena ljepota je veličanstvena, jer njena ljepota je njena snaga, njena borba, čelična želja i taj njen san...koji živi.... Da jednog dana hoda.

Zarina mama Gordana pokrenula je akciju prikupljanja slatkiša koji su kasnije pretvoreni u paketiće čijom kupnjom se podržava Zarino liječenje.

 Nakon što su paketići stigli u generalnu direkciju Zovko Osiguranja u Žepču odlučili su da iste proslijede Zarinim vršnjacima u Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama Žepče i  u Udrugu Mala Sirena iz Zavidovića te na taj način šire blagdansku čaroliju darivanja. 

Prilikom podjele istih stručno osoblje navedenih udruga se zahvalilo djelatnicima Zovko Osiguranja i ukazalo na to koliko je bitno da djeca sa posebnim potrebama uvijek budu dio društvenih zbivanja i da se na njih ne smije nikada zaboraviti.

 

Ukoliko vas je ova priča potaknula na razmišljanje o malenoj Zari i želite bio dio njenog puta ka zvijezdama možete kontaktirati Zarinog oca na broj telefona +387 61 496 851 (Muamer)  ili posjetiti  facebook stranicu „Zara ka zvijezdama“